decoleaza    

Comunicate de presa si evenimente pe tema decoleaza

 • decoleaza

  Bucuresti - 23 November 2011

  Comunicat de FANFARA RELATII PUBLICE S.R.L.

  În Romania, ca și in alte țări, programele inedite de teambuilding sunt în atentia companiilor, această atenție fiind marcată de numărul crescut de solicitări într-o piață de 30-35 milioane de euro. Brainovate, în parteneriat cu TARO ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: avion , afacere , brainovate , team-building , crestere , decoleaza

  Vezi toate comunicatele de presa despre decoleaza

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul decoleaza.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la decoleaza. Informatiile despre decoleaza cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul decoleaza, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la decoleaza, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.