Decontari cu asociatii privind capitalul

Definitie Decontari cu asociatii privind capitalul

Reprezinta creanta neta (soldul) a relatiilor intreprinderii cu actionarii sai, referitoare la gestiunea capitalului social.Face parte din activele circulante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decontari cu asociatii privind capitalul? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decontari cu asociatii privind capitalul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decontari cu asociatii privind capitalul. Definitiile termenilor despre Decontari cu asociatii privind capitalul cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decontari cu asociatii privind capitalul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decontari cu asociatii privind capitalul.