Decontari din operatii in curs de clarificare

Definitie Decontari din operatii in curs de clarificare

1. Ca parte din Conturile de regularizare si asimilate, categorie a activului bilantier (vezi Active), este un post contabil ce se refera la sumele in curs de lamurire (amenzi, locatii, cheltuieli de judecata sau rezultate din unele operatii efectuate in conturile bancare), pentru care nu exista documente.Altfel spus, este vorba de operatii ce nu pot fi inregistrate la cheltuieli. Acest cont si postul bilantier aferent reprezinta, mai degraba, un cont tranzitoriu sau de asteptare.In contextul analizelor financiare, valorile acestui cont trebuie retratate, pentru a nu distorsiona indicatorii in care este implicata masa activului.2. Ca parte din Conturile de regularizare si asimilate, categorie a pasivului bilantier (vezi si Pasive), se refera la soldurile creditoare generate de operatiile in curs de lamurire.Contul in cauza si postul bilantier aferent reprezinta, mai degraba, un cont tranzitoriu sau de asteptare. Altfel spus, functia sa de regularizare este foarte discutabila. In contextul analizelor financiare, valorile acestui cont trebuie retratate, pentru a nu distorsiona indicatorii in care sunt implicate masa si structura pasivului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decontari din operatii in curs de clarificare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decontari din operatii in curs de clarificare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decontari din operatii in curs de clarificare. Definitiile termenilor despre Decontari din operatii in curs de clarificare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decontari din operatii in curs de clarificare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decontari din operatii in curs de clarificare.