decoratie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema decoratie

 • decoratie

  Bucuresti - 28 March 2014

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  Joi, 27 martie, președintele Grupului Editorial Litera, Anatol Vidraşcu, a fost decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Ofiţer de către Preşedintele Traian Băsescu. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: editura litera , anatol vidrascu , decoratie

  Vezi toate comunicatele de presa despre decoratie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul decoratie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la decoratie. Informatiile despre decoratie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul decoratie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la decoratie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.