Deep Assortment

Definitie Deep Assortment

Strategie de clasare in care distribuitorul decide sa duc mai multe variane ale fiecarui produs. Vezi Assortment Strategies Broad Assortment Exclusive Assortment Scrambled Assortment.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deep Assortment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deep Assortment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deep Assortment. Definitiile termenilor despre Deep Assortment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deep Assortment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deep Assortment.