Deficiente conditione

Definitie Deficiente conditione

Expresie din limba latinaImprejurarea sau evenimentul conditie nu s-au realizat. Atunci cand conditia nu se realizeaza se considera ca intre cele doua parti nu a existat niciodata obligatia respectiva, astfel incat toate prestatiile executate se restituie si garantiile constituite in favoarea creditorului se desfiinteaza retroactiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deficiente conditione? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deficiente conditione.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deficiente conditione. Definitiile termenilor despre Deficiente conditione cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deficiente conditione, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deficiente conditione.