Delaco Käse Fondue - reţetă austriacă pentru regăsit prietenii!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Conceptul de Fondue a apărut cândva în secolul XVIII, devenind în timp una din cele mai apreciate delicatese de brânză din lume. Din această iarnă, și noi ne vom putea bucura de acest delicios preparat, cu noul Delaco Käse Fondue - brânzeturi fine și vin, topite într-o simfonie de arome pentru o cină ideală!

Delaco Käse Fondue - reteta austriaca pentru regasit prietenii!

Delaco lansează în premieră pentru toți iubitorii de brânzeturi fine, noul produs Delaco Käse Fondue Emmentaler. Produsul va fi lansat în ediție limitată, numai pentru sezonul rece! Disponibil într-un vas de ceramică, termorezistent, Delaco Käse Fondue se poate prepara direct în cuptor, și savurat în maxim 20 de minute.

Inspirat după o rețetă autentică austriacă, acest nou deliciu culinar, Delaco Käse Fondue, te va cuceri, și te va face să îți amintești de vremurile când totul era mai simplu.

Fondue-ul nu trebuie acompaniat niciodată de bere, ci numai de vin sau ceai - aceasta este o regulă strictă a elvețienilor când vine vorba de savurarea acestui preparat, în contradicție cu vecinii lor, austriecii, care chiar recomandă această asociere. Un lucru este cert: Delaco Käse Fondue poate fi savurat după bunul plac în combinație cu clasicele crutoane, bucăți de carne, legume sau fructe și alături de un pahar cu vin sau bere. Tot austriecii susțin că Fondue-ul se mănâncă numai în doi, în familie sau împreună cu prieteni dragi, poate de aceea o veche legendă spune că "dacă bărbatul pierde bucata de pâine în bol, trebuie să cumpere de băut tuturor de la masă, iar dacă femeia pierde bucata de pâine trebuie să își sărute vecinul de masă".

"Te invităm ca într-o seară oarecare, poate într-o marți, să închizi site-urile de socializare, să lași deoparte stresul de peste zi, și să inviți la tine câțiva prieteni dragi. Pregătește repede niște cartofi aurii și câteva crutoane, toarnă vin în pahare, și scoate Remi-ul sau pachetul de cărți de joc. E timpul să îți amintești cum era înainte de Facebook, Twitter sau Skype, și să îți redescoperi prietenii altfel decât virtual."

Delaco Käse Fondue - rețetă austriacă pentru regăsit prietenii - powered by Delaco, fan brânză!

Despre Delaco

Înfiinţată în 1996, compania Delaco este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa brânzeturilor din România. Din iulie 2010, Delaco este parte a grupului Bongrain, numărul 1 mondial în specialităţi de brânză. În afară de mărcile proprii - Delaco şi Milkana, Coeur de Lion si Caprice des Dieux, compania Delaco este distribuitor unic în România pentru mărcile Zott, Bergader, Joya, Arla şi Lurpak.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/delaco/delaco-kaese-fondue-reteta-austriaca-pentru-regasit-prietenii