Delayed Quotation Pricing

Definitie Delayed Quotation Pricing

Metoda de stabilirea a pretului in care cel care vinde intarzie sa spuna un pret pana la livrarea produsului aceasta metoda e folosita pentru a proteja vanzatorul impotriva cresterii costurilor si a intarzierilor de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Delayed Quotation Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Delayed Quotation Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Delayed Quotation Pricing. Definitiile termenilor despre Delayed Quotation Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Delayed Quotation Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Delayed Quotation Pricing.