Delegatie imperfecta

Definitie Delegatie imperfecta

Delegatie caracterizata prin aceea ca nu are efect novator (vezi Novatiune). Delegatarul il accepta pe delegat, fara a-l libera pe delegant, pastrand doi debitori, atat pe delegant, cat si pe delegat. Art.1132 Cod Civil prevede ca delegatia este imperfecta daca creditorul nu declara expres ca descarca pe debitorul care a facut delegatia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Delegatie imperfecta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Delegatie imperfecta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Delegatie imperfecta. Definitiile termenilor despre Delegatie imperfecta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Delegatie imperfecta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Delegatie imperfecta.