Delegatie

Definitie Delegatie

Din punctul de vedere al dreptului civil, actul juridic prin care o persoana (delegant) insarcineaza o alta persoana (delegat) sa execute o anumita prestatie in favoarea unei terte persoane (delegatar), cu consimtamantul acesteia.Delegatia simplifica raporturile juridice dintre parti, facand ca printr-o singura plata (de la delegat la delegatar) sa se stinga doua obligatii: - aceea a delegatului fata de delegant, si - aceea a delegantului fata de delegatar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Delegatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Delegatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Delegatie. Definitiile termenilor despre Delegatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Delegatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Delegatie.