Delivered Pricing

Definitie Delivered Pricing

O metoda de stabilire a pretului in care pretul final este ajustat astfel inact sa includa si costurile de transport vanzatorul isi ia responsabilitatea livrarii, dar adauga costul acesteia la pret. In general se utilizeza patru metode de stabilire a pretului in functie de livrare: stabilirea pretului in functie de o singura zona, stabilirea pretului in functie de mai multe zone, stabilrea pretului in functie de un punct, stabilirea pretului in functie de absorbtia cheltuieleilor de transport. Vezi Base-Point Pricing Freight-Absorption Pricing Multiple-Zone Pricing Single-Zone Pricing

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Delivered Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Delivered Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Delivered Pricing. Definitiile termenilor despre Delivered Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Delivered Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Delivered Pricing.