Delta Studio lanseaza 3D Competition - Concurs de Randari 3D

BUCURESTI - 21 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Imobiliare

Live site

Luni, 21 mai 2018, Delta Studio lanseaza 3D Competition - „Amenajare de Baie cu Produse Porcelanosa Grupo", un concurs de randari 3D pentru arhitecti, designeri si studenti, cu premii constand in excursii la fabricile Porcelanosa din Spania, 1000 EUR si un telefon Samsung Galaxy S7.

Delta Studio lanseaza 3D Competition

Tema concursului este realizarea unui proiect 3D (vizualizare 3D/ randare arhitecturala) pentru o amenajare de baie, exclusiv cu produse Porcelanosa Grupo disponibile pe site-ul www.deltastudio.ro, apartinand brandurilor Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Systempool, L’Antic Colonial, Butech, Noken si Urbatek. Inscrierea la concurs se face incepand cu data de 21 mai, prin trimiterea propunerilor (minim 3 randari in format JPEG) la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro.

Primirea propunerilor se desfasoara intre 21 mai – 21 iunie, iar selectarea celor care vor fi publicate pe site pentru a fi votate va avea loc intre 22-29 iunie 2018. Criteriile de evaluare sunt calitatea randarii, ingeniozitatea si functionalitatea amenajarii, precum si folosirea exclusiva a produselor Porcelanosa Grupo. Proiectele care nu corespund conditiilor specificate mai sus nu vor fi selectate. Doar proiectele selectate de juriul Delta Studio vor fi uploadate pe site, pentru a fi votate de public.

Intre 2 iulie – 2 august 2018 are loc votul online, public, pe pagina dedicata concursului din site-ul www.deltastudio.ro. Se poate vota 1 singur proiect de pe acelasi IP, 1 singura data pe zi. Castigatorii vor fi anuntati pe 3 august 2018 pe site-ul deltastudio.ro.

Marele premiu este de 1000 € si 1 excursie la fabricile PORCELANOSA din Spania (proiectul cu cele mai multe voturi), iar premiile secundare constau in 4 excursii la fabricile PORCELANOSA din Spania, dintre care 2 vor fi acordate celor mai votate amenajari propuse de studentii UAUIM. Premiul pentru public este un telefon Samsung Galaxy S7, acordat prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care voteaza un proiect in perioada 2 iulie – 2 august. Excursiile la Porcelanosa vor avea loc in septembrie 2018 sau in primul trimestru din 2019.

Detaliile si regulamentul sunt disponibile in pagina dedicata concursului: https://www.deltastudio.ro/delta-studio-3d-competition

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio este lider in amenajari de interior pe piata din Romania, cu 12 showroom-uri in 9 orase. Compania este un sustinator activ al designului de interior, realizand actiuni de promovare in online si offline: evenimente cu arhitecti si designeri, participarea la targuri internationale, editarea de albume si realizarea de materiale foto si video cu amenajari de interior semnate de arhitecti si designeri romani.

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41