Delta Studio relansează brandul Varenna/Poliform în România – 73 de ani de istorie

BUCURESTI - 12 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle, Retail

Delta Studio continuă în România istoria celui mai renumit brand de mobilier de bucătărie din Italia, prin relansarea Varenna / Poliform pe piața românească. Evenimentul de inaugurare cu arhitecții și colaboratorii a avut loc joi, 11 februarie, în showroom-ul principal Delta Studio, alături de invitatul special Marco Zotti, reprezentant Poliform. În showroom se află acum expusă bucătăria Artex.

Dragoș Bonea, director Delta Studio, alături de Irina Androne, Manager Mobilier  Delta Studio si Marco Zotti, reprezentant Poliform

Dragoș Bonea, director Delta Studio, alături de Irina Androne, Manager Mobilier Delta Studio si Marco Zotti, reprezentant Poliform

Participanții la eveniment, arhitecți, colaboratori și presă de specialitate, au fost invitați să descopere inovația și perfecțiunea detaliilor bucătăriilor Varenna / Poliform. La eveniment a avut loc și o prezentare a electrocasnicelor de ultimă generație Siemens, incorporate în mobilierul Artex de la Varenna Poliform. Trei arhitecți cu rezultate deosebite în 2015 au fost premiați cu o excursie la showroom-ul Varenna Poliform din Italia, și un al patrulea a primit această invitație în urma unei tombole.

Brandul Varenna / Poliform se caracterizează prin design, tehnologie, material și fiabilitate. Designul a fost întotdeauna o parte a culturii Poliform, companie preocupată de cercetarea continuă pentru a asigura cea mai bună calitate, cu înalte criterii estetice și tehnologice, în acord cu tendințele contemporane de viață. Colecțiile de mobilier sunt realizate de designeri celebri precum: Jean – Marie Massaud, Rodolfo Dordoni, Marcel Wanders, Daniel Libeskind, Paolo Piva, Carlo Colombo, Paola Navone.

Inovația și soluțiile de design reprezintă pentru Varenna o parte extrem de importantă, fiind atent studiate și transpuse în standardul de produs. Poliform se preocupă de selectarea celor mai bune materiale, calitatea transpunându-se în gradul estetic ridicat al produsului final – materiile prime atent selecționate includ cel mai bun lemn masiv de stejar și o gamă largă de finisaje pentru mobilierul vopsit. Compania folosește exclusiv vopsea certificată fără metale grele. Sticla folosită este securizată, de cinci ori mai rezistentă  decât sticla obișnuită. Carcasele bucătăriilor Varenna sunt realizate din materiale laminate la o presiune înaltă, cu o rezistență ridicată la uzură, zgârieturi, căldură și apă.

O atenție deosebită este acordată componentelor mecanice. Sertarele sunt testate pentru 100.000 de cicluri deschidere și închidere, iar balamalele sunt testate la 200.000 de deschideri,  ca și cum s-ar deschide fiecare ușă de 8 ori pe zi, timp de 68 de ani.

Despre Delta Studio

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior. În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (plăci ceramice, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni.
Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersectia Razoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
RDS: 0314.38.12.62/3
Fax: 021/411.25.41