Demand-Backward Pricing

Definitie Demand-Backward Pricing

Metoda de stablire a pretului in care punctul de pornire il reprezinta disponibilitatea financiara a consumatorilor apoi se iau in calcul costurile pentru a se observa daca profitul este adecvat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Demand-Backward Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Demand-Backward Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Demand-Backward Pricing. Definitiile termenilor despre Demand-Backward Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Demand-Backward Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Demand-Backward Pricing.