Demarketing

Definitie Demarketing

Marketing care are ca scop limitarea cresterii practicat, de exemplu, de guverne pentru a conserva rezervele naturale sau de companiile care nu pot satisface adecvat necesitatile tuturor potentialilor clienti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Demarketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Demarketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Demarketing. Definitiile termenilor despre Demarketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Demarketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Demarketing.