Democratic Leadership Style

Definitie Democratic Leadership Style

Stil de leadreship caracterizat de un grup de luare a deciziei. Vezi Autocratic Leadership Style (stilul de leadership autocratic).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Democratic Leadership Style? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Democratic Leadership Style.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Democratic Leadership Style. Definitiile termenilor despre Democratic Leadership Style cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Democratic Leadership Style, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Democratic Leadership Style.