Demographic Characteristics

Definitie Demographic Characteristics

Varaialbile in randul populatiei unei natiuni, precum varsta, genul, nivelul de venituri, starea civila, originea etnica sau nivelul de educatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Demographic Characteristics? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Demographic Characteristics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Demographic Characteristics. Definitiile termenilor despre Demographic Characteristics cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Demographic Characteristics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Demographic Characteristics.