Demographic Segmentation

Definitie Demographic Segmentation

Divizarea populatei eterogene dintr-o tara in categorii relativ omogene in functie de niste variabile se mai numeste si segmentare in functie de statutul existential. Vezi Segmentation Bases (bazele segmentarii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Demographic Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Demographic Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Demographic Segmentation. Definitiile termenilor despre Demographic Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Demographic Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Demographic Segmentation.