Demonstratie comerciala

Definitie Demonstratie comerciala

Actiune de prezentare a caracteristicilor (tehnice, functionale, calitative etc.) ale unui produs, la locul de vanzare, intr-o expozitie, in cadrul unui salon comercial, la domiciliul clientilor etc. V. Incercare gratuita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Demonstratie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Demonstratie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Demonstratie comerciala. Definitiile termenilor despre Demonstratie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Demonstratie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Demonstratie comerciala.