Poze Denominare

 • Dosar pe denominare câştigat irevocabil în justiţie

  Poza: Dosar pe denominare câştigat irevocabil în justiţie

 • Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Bilantul proceselor impotriva bancilor pe clauze abuzive, inclusiv denominare in 2014”

  Poza: Cabinet Avocat Coltuc: conferinta de presa cu tema „Bilantul proceselor impotriva bancilor pe clauze abuzive, inclusiv denominare in 2014”

 • Aplicatiile PharmEc Software - pregatite pentru denominare

  Poza: Aplicatiile PharmEc Software - pregatite pentru denominare

 • Clienţii Socrate sunt pregătiţi pentru procesul de denominare

  Poza: Clienţii Socrate sunt pregătiţi pentru procesul de denominare

 • Bit Software este pregătit să-şi susţină clienţii în procesul de denominare a monedei naţionale

  Poza: Bit Software este pregătit să-şi susţină clienţii în procesul de denominare a monedei naţionale

 • Bit Software prezentă la Conferinţa Magazinul Progresiv cu soluţii tehnice pentru denominare

  Poza: Bit Software prezentă la Conferinţa Magazinul Progresiv cu soluţii tehnice pentru denominare

 • Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

  Poza: Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul denominare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la denominare. Pozele pe tema denominare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul denominare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la denominare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la denominare.