Denunt

Definitie Denunt

Mod de sesizare a organelor de urmarire penala cu privire la savarsirea unei infractiuni. Denuntul este incunostintarea facuta de catre o persoana sau de catre o unitate dintre cele la care se refera art. 145 din Codul penal (vezi Public), despre savarsirea unei infractiuni.Denuntul trebuie sa contina aceleasi date ca si plangerea.Denuntul scris trebuie sa fie semnat de denuntator, iar in cazul denuntului oral, acesta se consemneaza intr-un proces-verbal de catre organul in fata caruia a fost facut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Denunt? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Denunt.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Denunt. Definitiile termenilor despre Denunt cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Denunt, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Denunt.