Departament de publicitate

Definitie Departament de publicitate

Compartiment specializat in cadrul unei companii (sau o sectiune in cadrul departamentului de marketing) Insarcinat cu elaborarea si punerea in practica a strategiei de publicitate si/sau al planului media.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Departament de publicitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Departament de publicitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Departament de publicitate. Definitiile termenilor despre Departament de publicitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Departament de publicitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Departament de publicitate.