Poze Depistare precoce

 • Determinarea precoce a deficientelor de vedere la copii

  Poza: Determinarea precoce a deficientelor de vedere la copii

 • 15 Februarie - Ziua Internaţională a Copilului bolnav de Cancer (ICCD) se deruleaza in 2013 sub deviza „Diagnosticarea precoce...face diferenţa”

  Poza: 15 Februarie - Ziua Internaţională a Copilului bolnav de Cancer (ICCD) se deruleaza in 2013 sub deviza „Diagnosticarea precoce...face diferenţa”

 • Detectoare moderne de depistare a microfoanelor si dispozitivelor spion

  Poza: Detectoare moderne de depistare a microfoanelor si dispozitivelor spion

 • Cumparand cartea

  Poza: Farmaciile DONA ajuta la construirea primei clinici de ingrijire oncologica din Romania

 • Cel mai recent atac global - OPERATION HIGH ROLLER

  Poza: Cel mai recent atac global - OPERATION HIGH ROLLER

 • Se deschide primul centru de diagnoză precoce și intervenție timpurie în autism din România

  Poza: Se deschide primul centru de diagnoză precoce și intervenție timpurie în autism din România

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul depistare precoce.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la depistare precoce. Pozele pe tema depistare precoce cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul depistare precoce, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la depistare precoce, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la depistare precoce.