Depozit bancar

Definitie Depozit bancar

Pachet de hartii de valoare, bani sau obiecte pretioase incredintat spre pastrare unei banci fara specificarea unui termen sau pana la un termen convenit, deponentul avand dreptul sa retraga oricand depozitul. Banca are dreptul de a percepe o taxa de conservare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depozit bancar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depozit bancar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depozit bancar. Definitiile termenilor despre Depozit bancar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depozit bancar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depozit bancar.