Depozit la termen

Definitie Depozit la termen

Un depozit bancar constituit din fonduri pe termen scurt sau mediu depuse intr-o banca, pentru o perioada fixata dinainte, de un client sau de o banca terta. Aceste depozite prezinta pentru banca avantajul de a nu apasa asupra ei riscul de retragere imprevizibila pe care il prezinta depozitele la vedere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depozit la termen? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depozit la termen.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depozit la termen. Definitiile termenilor despre Depozit la termen cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depozit la termen, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depozit la termen.