Depozit necesar

Definitie Depozit necesar

Varietate a contractului de depozit caracterizata prin aceea ca deponentul nu poate alege pe depozitar, fiind constrans sa opereze depozitul sub amenintarea unei intamplari anormale (ruina edificiului, incendiu, naufragiu etc).Date fiind imprejurarile exceptionale in care se infaptuieste, depozitul neregulat se poate dovedi cu martori, chiar daca valoarea obiectului depaseste suma limita prevazuta de lege.Sunt asimilate cu depozitul necesar:- depozitul hotelier- depozitul spitalicesc- depozitul in unitatile de alimentatie publica, prestatoare de servicii sau organizatoare de spectacole- depozitul in camerele din statiunile balneoclimaterice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depozit necesar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depozit necesar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depozit necesar. Definitiile termenilor despre Depozit necesar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depozit necesar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depozit necesar.