Depozit spitalicesc

Definitie Depozit spitalicesc

Contract de depozit asimilat cu depozitul necesar, avand ca obiect articolele de imbracaminte depuse spre pastrare la magazia spitalului de catre bolnavii internati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depozit spitalicesc? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depozit spitalicesc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depozit spitalicesc. Definitiile termenilor despre Depozit spitalicesc cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depozit spitalicesc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depozit spitalicesc.