Depreciere

Definitie Depreciere

Sinonim - devaluare 1. Pierderea de valoare a unui bun.2. Deprecierea monetara interna este diminuarea puterii de cumparare a unei monede in functie de cresterea preturilor.3. Deprecierea monetara externa este pierderea de valoare a unei monede pe piata schimburilor (valutare) in functie de oferta si de cerere.Opus - revalorizare, apreciere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Depreciere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Depreciere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Depreciere. Definitiile termenilor despre Depreciere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Depreciere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Depreciere.