Poze Deputat

 • Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

  Poza: Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

 • Sursa: Carta Alba a Tinerilor Fara Adapost din Romania

  Poza: Propunere legislativă: Persoanele fără adăpost vor avea acces mai ușor la acte de identitate

 • PAVELESCU VOCEA TA IN PARLAMENT

  Poza: Aurelian Pavelescu -Vocea Ta in Parlament si prioritatile mele

 • Legea Potecaru

  Poza: Ilie Potecaru cere candidatilor la parlamentare sa sustina legea ce stopeaza traseismul politic

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul deputat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la deputat. Pozele pe tema deputat cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul deputat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la deputat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la deputat.