Derivatie

Definitie Derivatie

Contract adiacent incheiat intre un asigurat si un asigurator prin care sunt definite cazurile de deviere de la traseul normal angajat prevazut de polita de asigurare, precum si elementele legate de exonerarea de raspundere a companiei de asigurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Derivatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Derivatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Derivatie. Definitiile termenilor despre Derivatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Derivatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Derivatie.