DES - Delivered ex ship - livrat pe nava

Definitie DES - Delivered ex ship - livrat pe nava

Traducere in romaneste: livrat pe nava (...port de destinatie convenit).Traducere in franceza: rendu ex ship.Termen INCOTERMS.Daca partile convin sa se faca o livrare DES, indeplinirea obligatiei de livrare asumata de vanzator are loc in momentul in care marfa a fost pusa la dispozitia cumparatorului, la bordul navei, nevamuita pentru import, in portul de destinatie convent. In sarcina vanzatorului raman toate riscurile privind marfa, precum si cheltuielile legate de aducerea marfii in portul de destinatie convenit. Termenul DES poate fi folosit numai in cazul transportului maritim sau fluvial de marfuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru DES - Delivered ex ship - livrat pe nava? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul DES - Delivered ex ship - livrat pe nava.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la DES - Delivered ex ship - livrat pe nava. Definitiile termenilor despre DES - Delivered ex ship - livrat pe nava cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la DES - Delivered ex ship - livrat pe nava, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la DES - Delivered ex ship - livrat pe nava.