Descoperire de cont

Definitie descoperire de cont

facilitate de creditare acordata de catre o banca clientului sau si care consta in posibilitatea retragerii din cont a unei sume mai mari decat cea existenta. Se mai numeste overdraft.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Descoperire de cont? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul descoperire de cont.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la descoperire de cont. Definitiile termenilor despre descoperire de cont cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la descoperire de cont, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la descoperire de cont.