Descoperit

Definitie Descoperit

Descoperire de cont ce apare atunci cand titularul a efectuat prelevari superioare activelor existente sau limitei de credit acordate. Clientul beneficiaza astfel de o facilitate de casa.Banca isi asuma riscul de insolvabilitate, dar isi sporeste numarul clientilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Descoperit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Descoperit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Descoperit. Definitiile termenilor despre Descoperit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Descoperit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Descoperit.