Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat

Definitie Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-5-1/g) Format A4, tiparit pe o singura fata, in blocuri a 100 de file. Serveste ca document de centralizare a zilelor lucratoare de concediu medical, a cazurilor pentru proteze, decese si schimbarea locului de munca, precum si a indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat. Se intocmeste intr-un exemplar de compartimentul financiar-contabil, la sfarsitul fiecarei luni, pe baza certificatelor medicale si a statelor de salarii. Nu circula, fiind document de inregistrare. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil, anexat la dispozitia de plata privind asigurarile sociale. Vezi si Normele Metodologice 0/10 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat. Definitiile termenilor despre Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Desfasuratorul indemnizatiilor platite in contul asigurarilor sociale de stat.