desi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema desi

 • desi

  Bucuresti - 21 January 2009

  Comunicat de Avcom Entertainment

  Samuel Ryder, un faimos jucator de golf, decedat in 1936 a fost prezent la gala cupei ce ii poarta numele. AJRShows a adus in Romania sistemul de videoproiectie holografica prin care a fost posibila aparitia lui Ryder la eveniment. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre desi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul desi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la desi. Informatiile despre desi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul desi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la desi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.