Designer

Definitie Designer

Specialist care se ocupa de conceperea tehnica a unor noi modele de produs, forme cat mai estetice si functionale de ambalaje, de ilustratii, logotipuri si alte elemente vizuale utilizate in publicitate (advertisement design), cromatica, crearea unei atmosfere scenice (in materie de spatiu si timp)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Designer? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Designer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Designer. Definitiile termenilor despre Designer cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Designer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Designer.