DesignInARK    

Comunicate de presa si evenimente pe tema DesignInARK

 • DesignInARK. Infographics Ateliere fara Frontiere reciclare Deseuri Electronice

  DesignInARK

  Bucuresti - 6 February 2012

  Comunicat de DESIGN IN ARK FREELANCERS S.R.L.

  Ateliere Fara Frontiere lanseaza un nou proiect al carui scop este este insertia socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate prin reciclarea materialelor publicitare precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confect ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: branding , logo , ateliere fara frontiere , name , designinark , slogan

  Vezi toate comunicatele de presa despre DesignInARK

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul DesignInARK.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la DesignInARK. Informatiile despre DesignInARK cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul DesignInARK, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la DesignInARK, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.