designjet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema designjet

 • designjet

  Bucuresti - 6 December 2005

  Comunicat de Image Forum

  ... designjet 4500, o optiune accesibila pentru tiparul color pe piata graficii ...     comunicatul de presa

 • designjet. CG&GC HiTech Solutions recomandă HP Folio 13!

  designjet

  Oradea, Bihor - 27 February 2012

  Comunicat de CG&GC Hitech Solutions S.R.L.

  La mijlocul lunii februarie CG&GC HiTech Solutions, certificat Preferred Partner HP, a prezentat lansarea pe piața românească a primului ultrabook marca HP: Folio 13. Pentru a consolida oferta dedicată antreprenorilor și managerilor care miz ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: oradea , iphone , cg&gc , hp folio , designjet , ultrabook , promotie hp

  Vezi toate comunicatele de presa despre designjet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul designjet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la designjet. Informatiile despre designjet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul designjet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la designjet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.