Detailist

Definitie Detailist

Comerciant cu amanuntul, profesionist specializat care vinde produse publicului in cantitati mici (fr. - en detail), ce nu depasesc nevoile de consum obisnuite. Este ultima veriga in cadrul unui circuit de distributie prin intermediari. Punctele de desfacere cu amanuntul (locul in care cumparatorii vin efectiv in contact cu produsele) imbraca forme si marimi diferite: de la magazine stradale mici, la supermagazine, automate de vanzare si piete stradale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Detailist? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Detailist.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Detailist. Definitiile termenilor despre Detailist cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Detailist, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Detailist.