detartraj    

Comunicate de presa si evenimente pe tema detartraj

 • detartraj. Green Dental a redat zambetul a peste 100 de biciclisti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

  detartraj

  Bucuresti - 10 October 2013

  Comunicat de Green Dental Clinic

  Bucuresti, 10 octombrie 2013 – In perioada aprilie – septembrie, peste 100 de bicilisti din Bucuresti au participat la programul “ ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS ” organizat de prima clinica dentara eco din Romania, Green Dental. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: clinica stomatologica , albire dinti , detartraj , eco smile weekend 4 bikers

  Vezi toate comunicatele de presa despre detartraj

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul detartraj.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la detartraj. Informatiile despre detartraj cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul detartraj, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la detartraj, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.