Detentor al cambiei

Definitie Detentor al cambiei

Persoana care are dreptul sa ceara protestul de neacceptare a cambiei sau biletului la ordin. Protestul consta dintr-un act solemn, autentic, prin care se constata neacceptarea, care se scrie pe cambia originala, pe duplicate, copii etc. sau pe o hartie separata si se face la domiciliul trasului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Detentor al cambiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Detentor al cambiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Detentor al cambiei. Definitiile termenilor despre Detentor al cambiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Detentor al cambiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Detentor al cambiei.