Detentor precar

Definitie Detentor precar

Sinonim - detinator precarPersoana care detine un bun, stapanindu-l fara intentia sau vointa de a efectua aceasta stapanire pentru sine, de a se comporta cu privire la bun ca proprietar sau ca titular al altui drept real.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Detentor precar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Detentor precar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Detentor precar. Definitiile termenilor despre Detentor precar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Detentor precar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Detentor precar.