determinare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema determinare

 • determinare. RADIOCOM

  determinare

  Bucuresti - 15 March 2012

  Comunicat de Societatea Nationala de Radiocomunicatii S.A. - RADIOCOM

  Oriunde în România, începând cu data de 15 martie 2012, RADIOCOM oferă soluţii profesionale de măsurare a nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic folosind aparatură certificată. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre determinare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul determinare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la determinare. Informatiile despre determinare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul determinare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la determinare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.