Deterministic Models

Definitie Deterministic Models

Instrument statistic utilizat in estimarea vanzarilor in care variabile de marketing, precum nivelul preturilor, cheltuielile de advertising si cheltuielile pentru promovarea vanzarilor, sunt folosite pentru a prezice raspandirea pe piata si vanzarile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deterministic Models? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deterministic Models.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deterministic Models. Definitiile termenilor despre Deterministic Models cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deterministic Models, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deterministic Models.