Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori

Definitie Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori

Conform art. 285 Cod Penal, fabricarea ori detinerea de instrumente sau materiale cu scopul de a servi la falsificarea valorilor sau titlurilor enumerate in art. 282-284 se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori. Definitiile termenilor despre Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori.