Devalorizare

Definitie devalorizare

diminuare a valorii monedei nationale in raport cu una sau mai multe valute de referinta sau cu pretul aurului. Devalorizarea poate ajuta o tara sa isi diminueze deficitul balantei de plati prin cresterea cererii de export concomitent cu scaderea cererii interne de importuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Devalorizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul devalorizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la devalorizare. Definitiile termenilor despre devalorizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la devalorizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la devalorizare.