CUM VINZI IMOBILIARE PE TIMP DE CRIZA

BUCURESTI - 1 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Fara-Intermediari.ro, o alternativa viabila la vanzarea sau inchirierea unui, a fost relansat intr-o forma imbunatatita, care vine in satisfacerea nevoilor utilizatorilor.

Fara-Intermediari.ro fost lansat pe piata in august 2007 din dorinta de a pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu unic pentru vanzarea sau inchirierea de proprietati, fara plata comisionului perceput de agentiile imobiliare. Astfel intri in contact cu ofertele proprietarilor de imobile, fara sa apelezi la itnermediari.

Suntem atenti la schimbarile si nevoile pietei, motiv pentru care am imbunatatit serviciul oferit prin simplificarea sistemului de adaugare a anunturilor si cresterea vizibilitatii aspectelor imoportante pentru cumparatori.

Mai mult, cautarea se face mai repede si mai eficient prin noile categorii si noile scurtaturi introduse, astfel incat poti gasi mult mai usor oferta care te intereseaza.

Cu un design nou, modern, cu un layout impartit mai eficient si cu un text mai lizibil, Fara-Intermediari.ro imbuntatesti experienta utilizatorilor pe site. In plus, acesta se incarca mai repede si a fost optimizat pentru motoarele de cautare.

Un alt avantaj il reprezinta newsletter-ul care te informeaza in legatura cu noile anunturi adaugate, astfel incat vei fi in permanenta la curent cu noutatile.

Chiar daca piata imobiliara a fost afectata de criza financiara, aceasta va exista intodeauna. Acum, prin serviciile imbunatatite si adaptate la nevoile pietei, prin Fara-Intermediari.ro poti efectua aceste tranzactii mai ieftin, mai simplu si mai repede indiferent ca esti proprietar sau te regasesti de partea celor care doresc sa cumpere sau sa inchirieze.