Poze Developer

  • ITCamp Conference

    Poza: ITCamp 2016 - Conferință de comunitate pentru profesioniștii IT

  • Peste 350 de dezvoltatori si profesionisti IT se intalnesc la Dev Talks

    Poza: Peste 350 de dezvoltatori si profesionisti IT se intalnesc la Dev Talks

  • Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

    Poza: Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul developer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la developer. Pozele pe tema developer cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul developer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la developer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la developer.