developeri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema developeri

 • developeri

  Cluj - Napoca, Cluj - 24 April 2017

  Comunicat de Catalyst Solutions SRL

  ... developeri din România, revine primăvara aceasta pe 17 mai, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat în jurul a 4 scene principale si va reuni peste 800 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eveniment it , devtalks , conferinta profesionisti , developeri , eveniment developeri

  Vezi toate comunicatele de presa despre developeri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul developeri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la developeri. Informatiile despre developeri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul developeri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la developeri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.