Deviz pe obiect

Definitie Deviz pe obiect

Piesa componenta a proiectului de executie prin care se stabileste valoarea totala a unui obiect de constructii si care se regaseste in structura devizului general al investitiei.Devizul pe obiect se intocmeste pe baza insumarii devizelor pe categorii de lucrari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deviz pe obiect? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deviz pe obiect.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deviz pe obiect. Definitiile termenilor despre Deviz pe obiect cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deviz pe obiect, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deviz pe obiect.